Ponitouhut
Lasten ponitouhut shetlanninponeilla, ratsastus- ja ajotunnit sekä hoito

Nallikarin Lomakylän yhteydessä toimiva Eijan Ponitouhut tarjoaa lapsille monipuolista touhua ponien kanssa. Hyväntuulinen puuhastelu shetlanninponien parissa näiden hyvinvoinnista huolehtien sekä yhteiset seikkailut ajaen ja ratsastaen lähiympäristössä luovat ikimuistoisia onnistumisen kokemuksia, jotka vahvistavat myös lapsen itsetuntemusta ja kykyä toimia ryhmässä ponihoitotaitojen lisäksi.

Nouse satulaan - ponitouhuja pikkuponien valloittavassa seurassa
Pois on liikenteen melu ja kaupungin kiire. Ponitouhuissa tutustutamme lapsia pikkuponien valloittavaan maailmaan, meillä poneja saa hoitaa ja paijata. Jokainen lapsi otetaan vastaan yksilönä ja tärkessä roolissa on kohtaaminen ja luontoyhteyden vahvistaminen.

Tarjolla on monenlaisia ponitouhuja, esimerkiksi kerhoja, ratsastusta, kärryajelua, ponisynttäreitä ja ratsastustunteja. Lapsilähtöisen ja leikinomaisen toiminnan tavoitteena on oppia myös ryhmässä toimimista ja kehittää lapsen vahvuuksia monipuolisesti. Touhut sopivat alle kouluikäisille sekä 1.-5. luokkalaisille lapsen koko huomioiden (ratsastamme pikkuponeilla, painoraja max. 40kg).